Mágnestábla a 90. percen túl

Nem marad el a mágnestábla, nem kell aggódni, megint megmondom, amit a szebb napokon még Várhidi Péter mondott meg a stúdióban. Bezzeg régen minden jobb volt!

Kivételesen most érdemes megnézni a vidi.hu-s és az MLSZ TV-s összefoglalót is, mert van olyan szituáció ami az egyikben nincs benne és a másikban igen.

 

Elég sokáig úgy nézett ki, hogy maradunk a tabella elején, aztán a Honvéd megrúgta a szezon egyik legszerencsésebb gólját (mondjuk a legutóbbi két meccsen nálunk is beesett 2 öngól, szóval inkább meg se szólalok) a párhuzamosan folyó meccsen.

Nálunk meg következett a hosszabbítás 3 perce.

Az összes játékos a Vasas térfelén, az öt védő fel is állt egy sorban, Suljic adhatná is a labdát a kicsit szellősen hagyott Scepovicnak.

Suljic úgy van vele, hogy anélkül ő nem adja a labdát senkinek, hogy kicsit ne hurcolná és legalább egy fél cselnyit ne tenne bele, így még jobb helyzetbe kerül, most már adja is a labdát a kevésbé rendezetten álló védelem mögé.

Scepovic rosszul veszi át, megint nem állt össze az utolsó mozdulat, ahogy az egész meccsen legalább n+1 alkalommal. Még egy ártatlan lövést megereszt, de kipattan. Itt vége is lehetne a történet.

Stopira veszi fel az embert, akit nem sikerült visszajátszani, így visszatud passzolni a jóember.

Itt Pátkait úgy megverik a vonal mellett, ahogy nem szégyellték. Fel kell rúgni, alá kell rúgni, ne engedjünk már el senkit se ilyen könnyen a vonal mellett, ha lehet kérni. Becsületére legyen mondva nem is nagyon próbálja eljátszani, hogy futni akar utána, inkább végignézi ahogy becumizzuk a második gólt. Lásd következő ábra.

Ez valami magyar pályák népbetgsége lehet, hogy ilyen full üresen hagyjuk a lövőre érkező labdát. Én konkrétan emlékszem legalább 2 ilyen helyzetre, amit felrajzoltam a mágnestáblára, amikor így kerültünk sima helyzetbe. Megnyugtató, hogy mi is tudunk ilyet.

Na nézzük mekkora földesúr Murka Benedek? Van egy kör alakú telke, amin senki sincs rajta kívül, a sugara saccra 5 méter, a kör területének képletét használva ez 5*5*3,14159265, ami kerekítve 78 négyzetméter. Hoppá, az pont akkora, mint a lakás amit bérlünk lakótárs cimborával. Innentől kezdve jön a szomorú vég, megpattan Viniciuson a labda és a kapufáról harmadszor már nem pattan jó irányba a labda. 5 perc alatt az 1 pontos előnyünket 2 pontos hátrányra cseréltük a Honvéddal szemben.

Mágnestábla a 90. percen túl” bejegyzéshez egy hozzászólás

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.