FEB Kedd, ahol 50 ezer forintot kapsz, ha szidod Kubatov Gábort

Ha kedd, akkor jön az MLSZ Fegyelmi Bizottságának parádéja. Továbbra is bizonyítást nyer, hogy akkor nem jár büntetés, ha nincsenek szurkolóid. Kivéve persze, ha te vagy a Fradi. A lényeg, hogy következetes az MLSZ. Vagy mégse.

Nézzük akkor tételesen mi is történt a hétvégén.

csányi

NB1:

A FEB a Békéscsaba – FTC mérkőzéssel kapcsolatban a Békéscsabát, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet, illetve egy sportszervezet tisztségviselőjének szidalmazása) 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Puskás FC – Diósgyőr mérkőzéssel kapcsolatban a Diósgyőrt, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet szidalmazása) 150.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB az Újpest – Videoton FC mérkőzéssel kapcsolatban az Újpestet, mint visszaesőt, mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértésért, szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért, tárgy játéktérre történt bedobásáért, valamint szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezetek szidalmazása) 250.000 Ft, a Videoton FC-t, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél sportszervezet szidalmazása) és szurkolójának a vendégszektorban történt rendbontásáért 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Magyar Kupa:

A FEB a Nyíregyháza – DVSC mérkőzéssel kapcsolatban a DVSC-t szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél sportszervezet szidalmazása) 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

És akkor most jöjjön a matek.

X legyen egyenlő más szervezet szidalmazása, Y legyen egyenlő sportszervezet tisztségviselőjének szidalmazása(jelen esetben Kubatov Gábor)

A Diósgyőr is és a Békéscsaba is visszaeső, így ebben nincs különbség.

Diósgyőr esetében: X = 150000 Ft.
Békéscsaba esetében: X + Y = 100000 Ft.
Két ismeretlenes egyenletrendszer, egy nyolcadikos számára is könnyen megoldható.

Békéscsaba-Diósgyőr: Y = -50000 Ft.

Y = Kubatov Gábor szidalmazása = -50000 Ft.

Ezek szerint 50 ezer forintot fizet bármelyik szurkolótábornak az MLSZ, ha szidalmazod Kubatov Gábort, utána pedig elhagyod a szektorodat. A hülyének is megéri.