Csak a győzelem!

Itt van a nagy nap. Erre vártunk, egy ilyen bajnoki döntőről álmodik mindenki és csak ülök és próbálok kinyögni magamból pár gondolatot, kizárólag csak párat, mert jönne ki most végtelen és végtelen gondolat.

forrás: vidi.hu

Egy meccs amikor mindenki ellenünk szurkol, amikor nem mi vagyunk a szimpatikus kis csapat, amikor minden egy meccsen dől el és jönnek az indokok sor nélkül, hogy mikor kinek kellene nyernie. De tudjátok mit? Nem érdekel. Még akkor sem ha van igazság abban, amit mondanak. Nem érdekel, hogy azt mondják, hogy mi vagyunk a jobb csapat. Vígasztalna, ha kikaptunk? Semennyire. Nem érdekel, hogy azt mondják, hogy nekünk több esélyünk lenne a nemzetközi porondon. Vígasztalna, ha kikaptunk? Semennyire. Most kell nyerni, nem júliusban az albán csapatok ellen. Az sem érdekel, hogy mindenki ellenünk szurkol, mert mi vagyunk az állami csapat és a Honvéd a kis csapat. Igazuk van? Persze. Nem azért lettünk Videoton-szurkolók, mert jól megy a csapatnak és politikai játszmák következtében ide folyik a pénz. Megtanultuk lenyelni, ha valaki azt mondja, hogy pártcsapat . Mi a pályán lévő 11 piros-kék mezben lévő játékosnak szurkolunk. Miattunk járunk ki a meccsre és miattuk utazunk el idegenbe is, ha esik, ha fúj, ha győztünk előző meccsen vagy ha kikaptunk. És ha azt mondják, hogy zsoldosok a saját nevelésű játékosok ellen? Nézzék meg a 34 éves Danko Lazovic hozzáállását. Küzd, hajt, a szívét kiteszi a Videotonért, ilyen “zsoldosok” bármikor jöhetnek. Mindenki a Honvédnak szurkol, mert ők képviselik a fiatalokat? Igen, ők képviselik, ők a jövő, de akkor is ők maradnak a jövő, ha ma nem ők nyernek. Ők tényleg lehetnek a magyar foci jövője. Állítom, hogy a Honvéd fiataljainak legalább feléből lesz még bajnok. De nem ma.
Most az sem érdekel, hogy a Honvédnak jó a döntetlen és a több győzelmet számolni korrekt vagy nem. Ez a versenykiírás, ezt kell szeretni, ezek a játékszabályok.
Most csak a meccs érdekel, a bajnoki döntő. Egy hullámvölgyekkel teli szezon végére tehet pontot vagy felkiáltójelet ez a 90 perc.

MOST CSAK A GYŐZELEM ÉRDEKEL! HAJRÁ VIDEOTON!