Napi Vidike 08.10.

A Partizan Beograd elleni meccs közeledtével egyre jobb téma a magyar (sport)sajtóban a Videotonról cikkezni, így próbálom összegyűjteni egy helyre a lényeget minden nap (valóságban minden harmadik nap legjobb esetben).

A rangado.hu szerint Bódi Ádám egy évre kölcsönbe kerülhet majd a Debrecen csapatához. Annak idején 172 millió forintért vettük meg épp a Lokitól Bódit.

A Partizan Beograd hazai pályán szenvedett 1-3-as vereséget a Vozdovac ellen a szerb bajnokságban. A csakfoci.hu szerint Nebojsa Kosovic egykori újpesti játékos megsérült a mérkőzésen.

Az nso.hu szerint az EL csoportkörbe jutás esetén 2,6 millió euró ütné a Videoton markát, a csoportkörben minden további győzelem 360 ezer eurót, a döntetlen 120 ezer eurót ér. A csoportgyőzelemért 600 ezer euró jár.

A csakfoci.hu  hozta le a szerb Sportski zurnal-nál készült interjút Tomiszlav Sziviccsel, aki a Videoton – Partiztan bárharccal kapcsolatban szólalt meg.

Dr. Kovács Tibor a csapatunk orvosa adott helyzetjelentést a sérültjeinkről. Hentynek nem súlyos a sérülése, Vinicius szeptember végén térhet vissza.

Jegyértékesítési infók a Partizan elleni idegenbeli, hazai és a Loki elleni hazai mérkőzésről.