Napi Vidike 08.12

Mondtam én, hogy nem lesz ebből minden nap hírösszefoglaló poszt, de azért megpróbáltam.

Este fél 9-kor hazai meccs a Loki ellen. Bedobom ide a tavalyi szezon utolsó Vidi – Loki meccsét. Az egész jó kis meccs volt, reméljük most is hasonló lesz. Személy szerint elég valószínű, hogy nem fogom látni a meccset egyéb elfoglaltságok miatt, de két szelet tarja és sör között talán bele tudok nézni a mobilomon a meccsbe.

A Loki idén eddig 4 meccsen 2 pontot szerzett, 2 rúgott gól mellett 4-et kapott. Mi 8 pontnál tartunk 8 rúgott gól és szintén 4 kapott gól a mérleg.

eredmenyek.com

Legutóbb 2014-ben szerzett a Loki ellenünk pontot, akkor a 10 meccses győzelmi szériánkat szakította meg Kondás Elemér csapata. Nálunk pedig Joan Carrillonak hívták az edzőt. Azóta sok víz lefolyt a Dunán.

Ma zárul le az elővásárlási időszak a Videoton – Partizan meccsre, akinek megvan az első 3 meccsre a jegye az még ma tud jegyet váltani. Bővebben itt.

Ma ünnepli 41. születésnapját Dvéri Zsolt, aki valószínűleg örökre a kedvenc Videoton játékosom marad, talán nem kell magyarázni miért. Köszöntsük ezzel a csodás videóval 22 évvel ezelőttről (a videó feliratával ellentétben 1995-ös a felvétel), ahol parádés szabadrúgással köszöntötte fel önmagát Drazsé. A meccsen még Horváth Feri és Dárdai Pali is gólt szerzett. Micsoda nevek.

Niko lemondta a válogatottságot a következő 2 VB-selejtezőre és a Chicago bajnoki szezonjára koncentrál helyette. Szerintem ezt a történetet egyáltalán nem kell túllihegni, meg teljesen felesleges Storckozni egy újabb sort. Gyakorlatilag tétnélküli tétmeccsekről van szó mind a litván, mind a portugál meccs esetében. Nincs itt semmi látnivaló.

Az NB1 5. fordulójának többi meccse: DVTK – Felcsút, Fradi – Paks, Újpest – Honvéd, Vasas – Mezőkövesd, Haladás – Balmaz. Mind 18:00-kor.