Napi Vidike 08.14

Kezdjük talán a legfontosabbal: minden jegy elfogyott a Videoton – Partizan Európa Liga playoff meccs visszavágóra. Valahol ez volt a realitás.

Zeke Hentyvel készült interjú, ahol Marko Nikolicsról, az AC Milanról és a céljairól beszélt. Eddig bátran kijelenthetjük, hogy kiváló igazolás volt és az interjúk alapján abszolút egy értelmes srácnak tűnik.

Nagyon boldog voltam, hogy idejöhetek. Amikor Marko Nikolic hívott, az összes másik ajánlatot visszautasítottam, pedig komoly csapatok is kerestek jobb ajánlatokkal, de ide akartam jönni. Ez volt a legjobb döntés a számomra.

Bódi doktor 1 év után megunta a dunántúli levegőt és most kölcsönben tér vissza Debrecenbe, hogy elmozdítsa csapatát a kieső helyek egyikéről.

Garancsi Istvánnal készített interjút az NSO, amiből kiderült, hogy André Alvés volt a kedvenc Videoton játékosa és csak jövő nyárra készül el a Sóstói stadion.

Loic Nego bekerült  forduló válogatottjába a csakfoci.hu-nál. Ezt írta róla a portál.

Nagyon motiváltan, nagy kedvvel futballozott, rengeteget futott a jobb oldalon, beadásai rendre veszélyt jelentettek az ellenfél kapujára.

Angliából igazolt játékost a Partizan Beograd, Djurdevic játszhat ellenünk, Kosovic nem.